Apua Ukrainaan

Tälle Marketing Finlandin ylläpitämälle sivustolle olemme keränneet Ukrainan sotaan liittyviä ohjeita markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Marketing Finland on pyytänyt kattojärjestöjään, jotka edustavat maailman johtavia mainostajia sekä viestintä- ja mainostoimistoja, tuomitsemaan Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Myös sinä voit pyytää omia kattojärjestöjäsi ja yhteistyökumppaneitasi toimimaan näin. Suomalaisten markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten apua ovat pyytäneet ukrainalaiset toimistot Marketing Finlandille lähettämässään kirjeessä.

Ohjeita viestintään

On tärkeää ymmärtää, että sota koskettaa useita ihmisiä eri tavoin. Lapsille sota on aina hyvin traumaattinen, kun taas vanhemmalle väestölle se voi nostaa esiin omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia muistoja ja pelkoja.

Kyberturvallisuus

On tärkeää muistaa, että yhteiskuntamme ja yrityksesi on riippuvainen digitaalisista palveluista sekä järjestelmistä, ja siksi niiden turvaaminen on ensisijaisen tärkeää.

Miten voin auttaa?

Ukrainalaiset viestintä- ja markkinointitoimistot ovat pyytäneet tukea suomalaisilta toimistoilta ja mainostajilta. Kerromme erilaisista tavoista auttaa ja tukea vastuullisesti.

Uutisia aiheesta:

9.5.2022| mrktng.fi

Ukrainian Creative Stories – luovuutta ja tukea yli rajojen

Suomalaisilla luovan alan yrityksillä on mahdollisuus tukea ukrainalaisia suunnittelijoita muun muassa osallistumalla Ukrainian Creative Stories -kilpailuun.

Lue koko uutinen: Ukrainian Creative Stories – luovuutta ja tukea yli rajojen